Stoffering en meubilering

Zie jij al helemaal voor je hoe jouw nieuwe woning in De Prins er uit gaat komen te zien?

Schrijf je snel in!

 

INSCHRIJVEN

STOFFERING

Alle appartementen in De Prins zijn nog niet instap klaar en moeten dus nog voorzien worden van vloerafwerking. Hügge voorziet de bewoners van De Prins in deze behoefte. Kies je een vloer van Hügge dan weet jij in ieder geval zeker dat de uitgekozen vloer voldoen aan de gestelde eisen voor vloerverwarming en contactgeluid.

 

DE OPTIES

Wil je een vloer afnemen via Hügge, dan heb je twee verschillende afname opties, namelijk;

  • Volledig ontzorgd: Hier geef je Hügge de sleutel en zij regelen dat jouw vloer zo snel mogelijk na de oplevering geïnstalleerd wordt.
  • Zelf leggen: Heb jij of ben jij die handige ‘oom’ die zelf alles kan? Geen probleem! Hügge zorgt ervoor dat de door jou gekozen vloer in je woning komt te liggen inclusief ondervloer en plinten zodat jij zelf aan de slag kan met het leggen.

HÜGGE

Hügge is een professionele stoffeerder met expertise in projectmatig werk. Hierdoor kunnen zij snel na oplevering al de appartementen voorzien van een vloer en kan jij snel verhuizen. Een groot voordeel van huren in De Prins.

 

GORDIJNEN

Hügge, biedt voor eigen rekening van de huurder, ook een gordijnenservice aan. Voor deze service kan je een afspraak maken in de showroom van Hügge.

 

EEN KIJKJE NEMEN?

Dat kan! Onderstaand zie de link naar het stofferingsportaal. In het portaal kan jij alvast virtueel een kijkje nemen of een afspraak plannen in onze showroom. We begrijpen dat je nieuwsgierig geworden bent, dus neem snel eens een kijkje.

 

Stofferingsportaal De Prins

MEUBILERING

Move&Rent is de inrichtings- (verhuur)oplossing voor expats, internationale bedrijven en vastgoedprofessionals in de Benelux en Frankrijk.

 

Een van de grootste uitdagingen voor expats is het vinden van degelijke huurwoningen, bij voorkeur volledig gemeubileerd. Bovendien is verhuizen naar een nieuw land een stressvolle en tijdrovende ervaring.

 

Bij Move&Rent is het de missie om meubels slim, flexibel en duurzaam te maken. Ze streven ernaar om de CO2-impact van onze producten te verminderen.

  • Er zijn onvoldoende gemeubileerde woningen op de woningmarkt.
  • Woningen inrichten kost tijd, geld en logistieke inspanning.
  • In Europa wordt jaarlijks 9,5 miljoen ton meubilair weggegooid en verbrand.

 

Daarom ondersteunen ze expats, studenten en vastgoedeigenaren bij het inrichten van hun woningen door hen een stressvrije en all-inclusive inrichtings(verhuur)service aan te bieden.

  • Flexibele voorwaarden, je huurt of koopt, kiest zelf uw huurperiode, uw budget, meubels & interieurstijl.
  • Stressvrij en all-inclusive, wij regelen alles (meubelselectie, montage, levering & installatie, onderhoud & herstel).
  • Groot assortiment van NIEUWE meubelen, diverse interieurstijlen, inclusief textiel, keukenaccessoires, klein elektronica & witgoed.
  • Duurzame oplossing, we beperken de CO2-voetafdruk van uw meubels door ze een tweede leven te geven.

 

Meubileringsportaal de Prins